Fremtidsfullmakt

Framtidsfullmakt er ein spesiell form for fullmakt som er meint å tre i kraft når fullmaktsgjevar ikkje lenger er i stand til å ta vare på eigne interesser.

Aldersgruppe: For alle

Denne kvelden vert Advokatfirma Aksnes & Aarskog og Sparebanken vest med å gi deg ei grunnleggande forståing av framtidsfullmakt, og snakka om korleis ein kan gå fram  for å ordna dette på ein trygg måte.

Arrangementet vert i småsalen i kulturhuset, velkommen til oss.

Stord Kulturhus
Hamnegata 1, 5411 Leirvik, Norge

Tirsdag 1. oktober 2024, kl. 17:00

Flere aktiviteter

"Handyman /-women"

Frivilligsentralen i Stord vert kontakta av mange forskjellige lag og organisasjonar, samt enkeltmenneskjer som treng hjelp frå frivillige. Her under finn de ei liste over små oppdrag, som er meldt inn fra enkeltpersonar og som me har ledig til ei kvar tid. Er det noko her du kunne tenkje deg å gjere? Her under finn de ei liste over små oppdrag som me har ledig til ei kvar tid. Er det noko her du kunne tenkje deg å gjere? Registrer deg som frivillig og skriv i kommentarfeltet kva oppdrag du kan tenkje deg å ta på deg. Registreringskjema finn du her: http://stord.frivilligsentral.no/registrer-deg-som-frivillig/ Registrer deg som frivillig og skriv i kommentarfeltet kva oppdrag du kan tenkje deg å ta på deg. Registreringskjema finn du her: http://stord.frivilligsentral.no/registrer-deg-som-frivillig/

2024 © Stord Frivilligsentral